20 Temmuz 2009 Pazartesi

23 Haziran
Geceleyin 3e doğru kalktık bu sefer. Tek meme aldık, ama keyfimiz yerindeydi. Sabah da 6ya doğru kalktık. Güzel emdik. Sonra 9da uyandı kuzu. Bez faslı beslenme faslı derken, 10 buçuk gibi uyudu. 12buçuğa doğru kalktı. Emdik yine güzel. Sonra 13ü geçe uyudu. Mızlamasına rağmen ben konuşunca daldı yavru. Çook tatlı insan doyamıyor koklamaya. Biraz yetersizlik vurdu dünden beri ben iyi bir anne miyim, daha mı çok sarılmalı, yanımızda mı yatırmalı diye.. Annelik biraz da sürekli "Eksik yapıyor muyum acaba?" duygusu ile elele gidiyor..

Biraz gülüyor gibi geldi bana ama tamamen uyduruyor da olabilirim :) Artık yüzümüze bakıp takipler etmeye başladık. Bugün de ilk defa değişik sesler çıkardı. Böö beeahgg gibi bir şeyler :) Akşam 18 civarı geçtiğimiz bir uykumuz var o kısa sürüyor.. 1.5 saat falan. Bu akşamüstü de 17:30'da uyudu 19'a doğru uyandı, dışarıda gezdik, yemek yedik, kısacık mızıklandı. Eve gelince 15 dk uyudu uyandı. Sonra meme banyo meme uyku yaptık. Ya çok yoruldu, ya gazı vardı. Bence ikisi de biraz destekle uyudu. Ama yine 22yi geçirmedik..


22 Haziran
Dün gece yine 22de uyuduk ve 2de kalktık. Bu sefer iyi emdik, şükürler olsun. Sonra 5buçukta kalktık. Yine iyi emzirdim ki bir saat sonra uyanmasın. Gerçekten de kendi kendine daldı. Sonra sabah 08:30da uyandı. Aslında bugünün düzenine diğer günlerden farklı başladık. Genelde 11:00 gibi uyuyormuş çünkü, bizimki 9 buçuğa kadar emip, 10da uyudu. Dur bakalım nasıl olacak günün devamı.. Güzel uyuduk öğlen 13e doğru kalktık. Kendimiz daldık sonra. Sonra 5 e doğru kalktı. İki meme emdik. Ama uykuya zor daldık. 18:20de. Biraz da erken acıkmış olarak uyandık 20ye doğru. Banyo faslından önce karnımız iyice doldu:) Banyo ve uykuuu saatlerimiz 22yi gösteriyor sayın seyirciler:)


21 Haziran
Babalar günüüü:) Bahçedeydik, oğlan nonstop uyudu hatta öğün atladı. Eve gelince de az emdi, sürekli uyuyoruz, sanırım bu da atağın bir parçası. Uyandırıp biraz daha emzirdim. Banyomuzu yapıp yattık 22 de. Çook kuzuuuu :) Oksijen çarptı herhalde :)
Çocuklara açık havanın iyi geldiği bir gerçek, bu durumda bahar ve yaz çocukları çok şanslı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder