20 Temmuz 2009 Pazartesi

20 Haziran
Sonra sabah 6da uyandık, azıcık emebildik. Sonra uyuya kaldık çünkü. Ondan sonra da cozuttuk biraz. 7 buçukta tekrar uyandık. Gazdı hıçkırıktı huzursuzluktu derken uyumamız sabah 9u buldu. Arada bir uyku bir meme kaçtı tabii. Gerçi çok emdi sabahleyin. O yüzden de 11e kadar uyudu yine. Ben tabii panik oldum -gereksiz yere -düzen aksadı diye. 11de emdik, 12ye doğru uyuduk tekrar. 2 saat sonra doktora gideceğiz. Gidince soracağım, çünkü emme öğün sayısı 6ya düştü böyle olunca.. Can diyor ki bence: “Annem şu düzen işine çok yakıyor kafayı bence…” ….
…. Dr abla çok beğendi bizi:) Biz tabii mest olduk babayla:) 4340 gr 56 cm olmuşuz. Başımızı tutuyoruz, ışığa sese bakıyoruz. İki gündür sesleri yüzleri takip ediyoruz. Bugün dr teyzenin yüzünü bulduk 1 metreden:) O da çok şaşırdı. Dedi ki sonra, "Çok emmek isteyecek büyümek istiyor!!" Kilo, boy ortalamada, kafa ölçüsü ortalama üstünde. Sonra hepatit 2. dozu olduk. Azıcık ağladı benim oğlum sonra sustu hemen, doktor teyzemiz "Ağlaması gerektiği kadar ağladı" dedi; maşallah maşallah!
Ardından ise bir “growth spurt” yaşadık!! Ya da bize öyle geldi, Tam 2 saat aralıksız emdi!! Sonra 15 dk daldı, sonra yine 1 saat emdi!! Şaka gibiydi. Ama banyodan sonra emdi, 21:00'de uyudu, 02:00'de kalktı, düzene devam :) Bir tek sabah erken emmesinde uyanamıyor, tam emmiyor, bu sefer de 1 saat sonra tekrar kalkıyor, yorucu oluyor biraz..

19 Haziran 2009
Bugünümüz de iyi geçti. Gün içinde bahçedeydik, fosur fosur uyuduk emdik. No problem :) Üstelik pişikleri güneşe gösterdik, o da bizi tedavi etti :) Yine gece döngümüz de tamamdı. 22'de uyuduk, ama biraz erken kalktık bu sefer, 2 gibi. Neyse biraz oyaladım. 2 buçuğa doğru meme verdim. Güzel emdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder