19 Nisan 2010 Pazartesi

72 saatlik ilk ayrılık..

Yine merhaba :)
Annem geldi :)
Haftasonu babamla birlikteydik, çok eğlendim, bir sürü kahkaha attım. Telefon açıp anneme dinlettik.. Annem de bayıldı sesime..

Annem arkadaşları ile birlikte tatile gitti 3 günlüğüne, git dedim, ben iyiyim, babam var, teyzoşum var, bakıcı ablam var, anneanne babaanne dedem var..

Annem çok dinlenmiş,çok eğlenmiş, pek mutlu gözüküyor. Teyze dediğim arkadaşları ile 15 yıldır tanışıyorlamış, ne demekse 15 yıl.. Hımmm ben 1 diye bir yıl biliyorum, ona da daha bir ay var..

Dostlar, ben bu ara emekliyorum, tay tay duruyorum, hatta işime gelirse 1-2 adım bile atıyorum, yarın doktor teyzeme gideceğiz, mutluyuz :) Annemin soruları varmış bu sefer, yazdı bir sürü, sorsun bakalım, ben steteskopu yiyorum nasılsa orada..

Bu arada annem az daha gidemiyordu. Hava alanına gittiler, tüm uçuşlar iptal olmuş! Hemen rotayı değiştirmişler, başka bir şehir seçmişler kendilerine. Bak annemin bu huyunu seviyorum, kolay adapte olur değişikliklere, bir de öyle dünyanın sonu geldi muamalesi yapmaz küçük aksaklıklara.. Ben de ona benzerim bu açıdan inşallah :))

Ama yine tilkiler var diyor aklımda. Şimdi de "Amann 1 yaşa geldik, oyun grubuna gitsek mi, yeme düzenimiz nasıl olacak, yeni oyuncaklar mı alsak" gibisinden sorular sorup duruyor babama... Beni bir dışarı çıkarsınlar, ekmek versinler, top oynasınlar bana yeter aslında :))

Neyse annem yatacakmış birazdan, herkesi öpüyorum..

Can

2 yorum:

  1. Çok takdir ediyorum seni Can. Hem seni, hem anneni:)

    YanıtlaSil
  2. Biz de seni çok severek izliyoruz Özgür Anne :))

    YanıtlaSil