25 Ocak 2010 Pazartesi

Ben bugün karda gezindim :)

Herkese merhaba. Röportajdan sonra çok yoğundum yazamadım. Diş çıkardım, annem bir sürü değişik yemekler yedirmeye başladı, tay tay çalışmaları derken pek yoğunum anlayacağınız. Birazdan size bugün yaptığım gezintiden fotoğraflar göstereceğim. Bir yürüseydim keşke, karlarda pofudu pofudu gezerdim. Ama daha erken dedi annem. Gerçi ben tutunmaya çalışıyorum bir yerlere ama olmuyor. Bezimden midir nedir, altta bir ağırlık var..

Emeklemek diye bir şeyi yapmadığımı söylüyor sürekli annem. Tam ne olduğunu anlamadım ama yere doğru tutunmak gibi bir şey galiba? Ben gereksiz buluyorum şahsen.. Çünkü zaten ben "öhö öhö" deyince hemen kucaklarına alıp her yere götürüyorlar. Öhölemek emeklemekden daha kolay :))

Bakıcı ablamla aramız iyi. Güldürüyor beni. Dün tabureyi at diye birşey yapmış, bindirdi beni üstüne, koridorda gezdirdi, çok güldüm valla, alem kadın..

Tay tay yapıyorum biraz biraz, alkış falan zaten biliyordum.. Annem sabahları babama el sallatmaya çalışıyor zorla.. Ben biliyorum halbuki, elini kaldırıp sallıyorsun basit bir şey.. ama yapmıyorum daha. Bir de annem oyun grubu bulmuş iki yerde, deneme dersine gidecekmişiz, çok eğlenceli olabilir göreceğiz..


Bugün önce içime kalın örgü birşeyler giydirdi annem çok güzeller. Birini babama bakan teyze örmüş, çok tonton biri, 85 diye bir yaştaymış, nasıl oluyorsa.. Neyse içimi sıcacık yaptılar:)



Sonra atkı diye birşey doladılar. Çıktık dışarı.. Aaaa bir baktım her yer bembeyaz! Bu ne dedim? Ne ilginç bir şey. Açtım gözlerimi baktım kocaman..






Sonra bakındım etrafa. Güzel bir şey bu kar.. Ellemek istedim, yemek istedim, elime eldiven diye birşey taktılar, pek bir şey yapamadım.


Ben de o zaman eldivenimi emerim dedim..


Şimdilik bu kadar, herkese esen kalın diyorum, çenelerinizden öpüyoruum :)

2 yorum:

  1. Küçük komik adamlar...seneye herşeyi hatırlamaua anlamlandırmaya başladıklarında olur da kar yağarsa tabi,daha çok eğlenecekler galiba,şimdilik robotiko kıvamında bakınıyorlar :)

    YanıtlaSil