16 Ekim 2010 Cumartesi

Teessüf ederim!

Yani hepinize teessüf ederim! Kaç günlerdir annem bloğa sahip çıktı, kendi bloğu muamelesi yapıyor, bir ses etmiyorsunuz. Can'cım neredesin, neler yapıyorsun demiyorsunuz. Ne yazıyor yukarıda? Can'ın Güncesi.

Peki biliyor musunuz ben yavaş şarkılarda kafamı efkarlı bir biçimde sallıyorum? Veya geri geri yürüyorum, saklambaç oynarken duvara yapışıp saklandığımı sanıyorum? :))

Bilemezsiniz çünkü annem bu ara hep kendini anlatıyor:p Esas beni takip edenler için biraz anlatayım izninizle..

Bir defa 17.ayı devirmeme az bir zaman kala, teribıl tu gibi bir şeyler yapıyor olabilirim. Mesela annem bir şeye izin vermeyince önce bağırıyorum, bakıyorum annem sakin, o zaman alt dudağımı acıklı bir biçimde bükerek ağlamaya başlıyorum. Buna babam hiç dayanamıyor he he :)) Annem de gülse mi ağlasa mı bilemiyor, konu kapanıyor.

Gördüğüm her C harfi benim için aydede. Bana aksini dayatmayın lütfen. Bir de yuvarlak olanlar var. Onlar da pop.

Top değil efendim pop :))

Kelime kullanmayı şahsen gereksiz buluyorum. Anne, dede, teyze, aydede, kedi, duu gibi bir kaç kelime ile kendimi ifade edebildiğime inanıyorum. Bir de joker kelimelerim var. Mesela "gaga" var. Yeri gelince zeytin, yeri gelince tornavida veya çay olabiliyor. Artık siz bulup çıkarın bir zahmet..

Köpek dişleri beklemede. İştahım, uykum huyum suyum da buna bağlı olarak değişiyor. Lokumla turşu arasında gidip geliyorum:))

Babamı bu ara çok seviyorum. Bana çok güzel baktığı gibi çok da uydurukçu bir insan kendisi. Şimdi beni halıya yatırıyor boylu boyunca evi öyle dolaştırıyor. Daha onun fotoğrafını çekemedik ama aşağıda başka bir oyunumuzdan pozlarımı görebilirsiniz. "Kutu içinde madenci lambası ile vileda kardeşliği" adında özgün bir eser. Annem bu oyunları akıl edemiyor ama bizi izlerken çok gülüyor.



Annem dedim de, çok eğlenceli bir kadın. Ama yaptıkları değil de kafasındakiler beni daha çok güldürüyor. Şöyle ki, internette mi ne bir yerde okumuş sanırım. Sen fasulyeleri bir kaba boşalt, elime de süzgeç verip, "doldur evladım öbürünü" dedi. ??? Birincisi niye? İkincisi ben bunları yere atınca kızıyorsunuz yemeğinle oynama diye, şimdi neden oynatıyorsunuz? Üçüncüsü kaba değil de yere koyunca niye bu kadar büyük mesele ediyorsunuz?





Neyse bir iki doldurdum sevinsinler diye. Ama 1 kg fasulye sıkıldım tabii. Dedim bari biraz yere atayım sonra süpürge tutayım ardından da vileda yapayım. İnanır mısnız, ben bayılırlar diye düşünürken yine yaranamadım!! Şu büyükleri anlamak çok zor!





Arayı açmayacağım, yine geleceğim, sanırım oyun grubuna başlayacağım çok heyecanlı.

5 yorum:

  1. cok yasa Can'cigim!
    ne guzel anlatmissin, acma arayi!

    YanıtlaSil
  2. Alemsin Can,bizimki de temizlik işlerini çok sever..Elektik süpürgesi ve vileda favori..

    YanıtlaSil
  3. heheh süper!! arca da hala topa bop diyo:) çok tatlıdın be can:)

    YanıtlaSil
  4. Tatlıyım di mi? :) Ben de hepinizi çok seviyorum, ben sizlerle varım :)))

    YanıtlaSil