23 Mart 2010 Salı

Ey blog 10.ayım bitti haberin yok!

Çünkü annem bu ara nedendir bilmem pek bloğa yazamıyor beni çok istese de.. Sanırım iş mi ne öyle bir şey var, o yoğunmuş bu ara.. Ama içi gidiyor havalar ısınınca biliyorum ben.. Dün geldi, bir sarıldım, bir koydum kafamı omzuna ooh misss, O da çok mutlu oldu :)

Annem böyle rapor verir gibi yazmayı sevmiyor ama unutmak da istemiyor gelişmeleri, ben de dedim dur sen ben yazarım..

Annneeenneneee, babababbbaaa, deddeeeeee gibi sesler deniyorum bir süredir, amaan bir şenlik bir şenlik... Sanırım onların anladığı bir şeyler bunlar, çünkü benden sonra aynı şeyi tekrarlıyorlar..

Geçen gün yatağın kenarına tutundum kalktım tek başıma! Annem görünce yüzü bir değişik oldu. Hem sevindi, hem de şaşırdı galiba.. Halbuki koltuğa da tutunup kalkıyorum..

Yürüyeliiiimmm arkadaaaşlarrr, naananna naana na! Diyorum, ama kendim yürüyemediğim için beni götürsünler istiyorum hep bir yerlere, elimle gösteriyorum hemen yürütüyorlar. Bir yürüsemmmmmm neler olacakkk :)))

Annem saçlarımı çok seviyordu bukle bukle. Ama gözüme giriyor diye kestirelim dediler. Bana göre hava hoş, nasılsa yakışıklıyım her halimle :) Buyrun aşağıda görünüz. Hiç korkmadım, babamn kucağına oturdum, 15 dakikada bitti saç kesimim :)







Şimdilik böyle. Annemin aklında çok konu varmış yazacakmış.. Herkese selam eder, size minik parmaklarımla yaptığım gel gel'i gönderirim :))

3 yorum:

  1. Tebrik ederiz yeni ayınızı..Bu arada saçlar süper olmuş..

    YanıtlaSil
  2. Küçük kuzum sıhatler olsun sana...annene selam söyle özletmesin kendini :)

    YanıtlaSil
  3. Hande çok teşekkürler, saçımızdan biz de memnunuz :)
    Seren Teyze Eren'i öp bizim için ama sen de yazmıyorsun çoktandır..

    YanıtlaSil