13 Mart 2010 Cumartesi

Bahar mı geliyor yoksa?

Sezen Aksu, daldaki beyaz çiçekler, yeni biçilmiş çim kokusu, atkı ve berelerden kurtulmak, vitrinlere tül gibi uçuşan "yeni sezon" ürünlerin gelmesi demekti bahar benim için..

Şimdi ise içimde sürekli Can'ı alıp çayıra çimene çıkma, deniz kenarında yürüme, bütün gün birlikte açık havada zaman geçirme telaşesi var..

Herhalde bahardan, bloğuma uzak kaldım bir haftadır. Geçen pazar yaptığımız diş buğdayının fotoromanını koyacağm, elim değmedi bir türlü.. Ama şimdiden söyleyebilirim ki, Can bateri çubuğu (baget?) seçti!! Çok mutlu oldum. Annesinin çalıp çalıp yarım bıraktığı bilumum müzik aletlerini evde görünce dener belki sırayla...

Bir de çok düşünür oldum yine bu aralar. Kitaplar almak istiyorum mesela Can'a, bir yanım erken diyor bekle, bir yanım Remzi'ye girince dayanamıyor.. Bir yanım oyun yarat diye inliyor, bir yanım O oynarken sessizce izlemeye doyamıyor. Bir yanım yemek kitapları alıyor hala değişik tatlar sunmak için, bir yanım daha rahat..

Sonunda karar verdim:
Neyi seçersen seç, neye karar verirsen ver anne olarak live with it in peace.. meali: bir kere seçtiysen ve karar verdiysen artık yolunda sürekli mık mık yapma.

Hissetmez mi çocuk ayol? Anlamaz mı? Kafam karışmasın demiyorum, illa ki karışacak ama seçimini yaptıktan sonra O da öğrensin ki, aklı seçmediğinde kalıyorsa o seçim pek de seçim olmuş sayılmıyor..

Karışık oldu galiba..

6 yorum:

  1. bence can için kitap erken değil, tam zamanı:) ilgilenirse oyuncaklarından bile daha çok sever. kirazbaby.com adresinde tinylove un kitapları var indirimliydi, arca 5 aylıkkenden beri o kitaplara hasta, aşina olur en azından. bahar iliklerimize işledi, ne güzel günler bunlar:)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet bahar geliyor bence de.
    Bu arada biz Can'ı bakıcı ablasıyla beraber arabasında gezerken görüyoruz sitede sanırım, bende Eren'i gezdiriyorum yardımcımızla beraber . Resminden tanıdım gibi geldi Can'ı :)

    YanıtlaSil
  3. Neyi, seçerse seçsin anne bebeği için hep en doğruyu seçecektir,diyorum kendime ben de hep...öpüyorum Can kuzumu

    YanıtlaSil
  4. Yeliz süpersin sağol :) Kitaplar var aslında elinde, hatta bir yavru köpek kitabımız var artık parça pinçik oldu :) Hemen bakıyorum verdiğin adrese. Baharda bir gün İzmir'e gelmek istiyoruz, gelirsek arayalım mı sizi? :))

    YanıtlaSil
  5. Çok haklısın Seren! Ben de öpüyorum Eren'i. Ama sen sık yazmıyorsun bu ara, bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  6. Aaa Lale Zeynep ne sevindim :)) Nasıl memnun musunuz? Alıştınız mı? Pazartesi buluşalım o zaman sabah gezmesinde? :))

    YanıtlaSil