7 Aralık 2009 Pazartesi

Can ile sohbet saati :)




Efendim bugünkü konuğumuz "Can'ın Güncesi" bloğunun sahibi Can. Kendisi ile hoş bir sohbete başlarken, fotoğrafta kendisi ile sohbet yapıldığı stüdyodan bir fotoğrafı paylaşıyoruz:)) (Fotoğraf aslında dedemizden, fonda da Zeki Müren çalıyor:)) )

Sevgili Can, bize biraz kendinden bahseder misin?
Annem size anlatıyor ama öncelikle bu fırsatı verdiğiniz için teşekkürler. 2009 modelim, 3370 kg 49 cm olarak annemlere geldim. 6 ayı devirdim, bu ara mamalara başladım çok mutluyum. Annemle babam beni çok istediler, ben de kırmayıp geldim, onların çocuğu olmayı seçtim. Şimdiye kadar da seçimimden memnun kaldım :)) (Diye umuyoruzzz)

Peki bu aralar günün nasıl geçiyor?
Valla anneme kalsa gündüzleri ne kadar az uyuduğumu söyler hemen ama bana göre gayet iyiyim. Sabah 07:30 gibi kalkarım, yatakta dönencemle oynarım. Sonra tabii bak bak bir yere kadar. Annemle babamı çağırırım. Henüz kendim gidemiyorum maalesef.. Gelir beni alırlar. Bu ara uyanamadıkları için biraz da onların yatağında takılıyoruz. Sonra annemden sütümü alırım, karşılığında kakaları veririm.. Sonra oyuuunnn. Annem boyuna renli renkli bir şeyler alıp getiriyor ama bence abartıyor, gerek yok. Kapak, çatal, kumanda, gazete kağıdı daha eğlenceli.. Ama onları da ağzıma götürüyorum diye elimden alıyorlar hemen. Ama şimdi bir şey öğrendim. Alt dudak aşağı doğru bükülebiliyormuş. Büküyorum ben de yüzleri bir garip olup, hemen veriyorlar oyuncağı :)

Akşama kadar iki kere daha uyuyorum. Amaaa yaniii bana kalsa otururum da dinlensin garibanlar.. Akşam da muhallebimi yiyip yatıyorum.

Annenin ve babanın en çok nesini seviyorsun?
Annemin kokusunu. Bir de komik insanlar, güldürüyorlar beni hep. Dün saklambaç diye bir şey uydurdular. Ben şaşırmış gibi yapıyorum. Halbuki, annem görünüyor koltuğun arkasından. Aman bir eğleniyorlar sormayın, ben de tabii:) Bir de çok sarılıyorlar bana ben de onlara. Hep iyi anlaşıyorlar, sakinler hep, kızmıyorlar bana..

Annende değişmesini istediğin birşey var mı?
Aslında iyi böyle :)Ama bazen çok takıyor komik komik şeylere. Uyurken elini tutmak istiyorum. "Aman prop olurum" diye bazen kararsız kalıyor, anlamıyorum neden. Ya da o gün öğlen uykusuna yarım saat geç yatayım diyorum, hemen panik oluyor, düzen değişti diye.. Rahat olsa halbuki, bu kadar takılmasa şu düzen işine.. Bir de bazen "İyi bir anne miyim?" diye sorular soruyor kendine. Diyemiyorum ki iyisin annecim, ben seni çok seviyorum. Gülücük atıyorum bol bol anlasın diye. Sarılmayı öğrendim bir de. Bir de çenesini emiyorum, çünkü daha öpmeyi öğrenemedim. Takmış şimdi ek gıda meselesine.. Ben ne verse yiyorum halbuki:)

Peki ya baban?
O süper bir baba. Rahat valla, annem gibi değil. Emzik yere düşüyor veriyor mesela hemen. Ya da meyve yemediysem o gün boşver diyebiliyor. Biraz geleceğime takılı kafası onun da. Beni nasıl koruyacağını çok düşünüyor. Ama gelecek olunca göreceğiz diyemiyorum ona da.

Son olarak iletmek istediğin bir mesaj var mı?:))
Ben mutlu bir bebeğim, sağlıklıyım, keyfim yerinde. Büyük resmi kaçırmasınlar diyorum. Bir de geçen gün muzlu muhallebi yaptı annem ondan versinler tekrar. Demir ilacı vermesinler, tadı iğrenç!
Bir de (mim demeyelim belki zaman bulamazlar ama) Ela, Arca, Dorit, Cevdet, Eren ve Deren'i de bu programa çağırsanız ne güzel olur :))

8 yorum:

  1. Bu köşenizi çok sevdik Can Bey. Daha sık yazsanız da diğer gazetelerdeki sıkıcı haberleri unutup biraz neşelensek?

    YanıtlaSil
  2. bide duydumki Günce'deki ablalar ve abi beni çook öslemişler, anneme söyliyim de beni bi ara ofise götürsün..biraz da onlara şımarıyimm:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Zargan Ltd., teşekkür ederim, sizin gibi gizli hayranlarım olduğunu bilmiyordum :) E madem istediniz, sizi kırmam yazarım ara ara:))

    YanıtlaSil
  4. Ceren Abla, aklımdan geçenleri yazmışsın, çok teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğun için.. Annem işe güce verdi kendini bu ara unuttu beni ofise getirmeyi...

    YanıtlaSil
  5. Çoook harika bir röportaj olmuş. Ben ve kızım bayıldık : ) İnanılmaz keyifle okudum hakkaten. Ada diyor ki Can hepimize tercüman olmuş : ) Öpüyoruz, svg.

    YanıtlaSil
  6. Selam Can, ben Cevdet. Program çağrını yeni gördüm, yarın sabah konuk olabilir miyim?

    Çok çok öpüyorum seni.

    Annem yazını çok beğenmiş.

    YanıtlaSil
  7. Ada'cım, hoşgeldin bloğumuza :) Sanırım Can'la aranız çok yakın.. Yeni bir arkadaşımız oldu ne güzel, gireceğiz bloğuna sık sık.. Biz de seni öpüyoruz:)

    YanıtlaSil
  8. Cevdet nerelerdesin? Program yapımcısı seni sorup duruyor! Neyse yarın sabah kulağım sende olacak, iyi yayınlar :))

    YanıtlaSil