4 Aralık 2009 Cuma

6. ay halleri



Efendim 6.ay halleri ek besinlere geçme ve desteksiz oturma şölenleri eşliğinde geçiyor. Yalnız ek olarak, uykuya geçmekte direnme, anne odadan çıkınca ağlamaklı bir inleme çıkarma, annenin 1.5 saat uğraşmasına rağmen vızlayıp baba gelince 5 dakikada dalma, kakalarımızı biriktirip 3 günlük koleksiyonlar şeklinde sunma da var.






Sesleri arttı, neredeyse konuşuyor gibi -de biz anlamıyoruz pek.. Emekleme yanlısı değiliz, biz almayalım, alana da mani olmayalım durumundayız. Göbek üstü yatışlarımız 5 dakikayı geçmiyor. Ama BabaCan kucağında zıplamayı öğrettiğinden beri dikilip ayaklarının üzerinde zıplama durumuna geçiyor. Aaa unuttum söylemeyi. Bir de ellerimizi tutup alkış yaptırıyor :)

10 yorum:

  1. ama cok tatliii

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Kiraz Teyze, Dorit'in son hallerini de merak ediyorum ben ama:)

    YanıtlaSil
  3. Lokumcan:) Bunlar uykusuzluk konusunda da emeklememe konusunda da aynılar canım yaaa. Emeklese de rahatlasam diyorum çünkü karıştırmak istediği yerlere beni dehliyor resmen delü bebek. Bi de çocukluğumuzla ilgili mim yazını çok sevdim.

    YanıtlaSil
  4. K.i.s.d, lokum oldu sorma. Yeni doğduğunda bakıp bakıp "Allah'ım bir gülse, neye benziyor acaba gülücüğü diyordum" :) Emekleme ve uyku konusunda post post dökülebilirim, tutuyorum kendimi! Yazıyı beğenmen ne hoş :)

    YanıtlaSil
  5. N'olur dökül, zevk ile okuruz.

    YanıtlaSil
  6. Ben yicem bu küçük adamı sonunda ama ya...o ayakları tuta tuta,ağzını ayıra ayıra gülmesi yok mu ...bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. K.i.s.d tamam döküleceğim:)

    YanıtlaSil
  8. Seren, ağız hep açık zaten çok komik:)

    YanıtlaSil
  9. Yemelik lokum olmuş tam:) Resimler de süper. Ayaklar elde:) Gülüşüne, tatlılığına maşallah annesi... Bu arada dökül valla, biz de faydalanalım:)

    YanıtlaSil
  10. Dağlar kızı, çok teşekkür ederiz :) Döküleceğim pek yakında, nitekim "sadece anne"'den, "yorgun anne"'ye ilerliyorum hızla:)

    YanıtlaSil