18 Kasım 2009 Çarşamba

Şöyle bir link buldum: Oyuncak kiralama

Daha doğrusu meslektaşım gönderdi bana da.
Fikir ilginç, uygulamaya kafam tam yatmadı nedense, inceleyelim bakalım, buyrun:

http://www.aloynaver.com

3 yorum:

  1. Ben yorumlarımı ve izlenimlerimi sizlerle paylaşayım. Oyuncak kiralama servis hizmeti veren bu site paketler halinde oyuncaklar kiralıyor. 1-2-3 aylık periyotlar ile kiralanan oyuncaklar eve ucretsiz kargo ile gonderiliyor. Eger 2-3 aylık kiralama yaparsak, her ay oyuncak paketini degistirme imkanı veriyorlar. Ayrıca, Sitede oyuncak kiralama ile ilgili annelerin tercih etme sebeplerini de yer veren bilgiler de mevcut.
    Aloynaver.com dan seçilebilecek herhangi bir oyuncak paketini, hediye olarak gönderebiliyorsunuz. Uzman köşeleri de mevcut ve uzman psikolog yazısı var, yararlı bir bölüm.
    Gerçekten hayatı kolaylaştıracak uygulamalardan biri, ama önemli olan hijyen konusu. Hijyen konusunu da, heralde kendi anne olduğu için ciddi bir şekilde çözüyor anladığım.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ali, çok teşekkürler paylaşım için..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    Artık oyuncaksız çocuk kalmasın” diyerek çıktığım bu yolda, ailelere ve çocuklara ilaç gibi gelecek bir proje ile mimar genç bir anne olarak karşınızdayım. Kendi çocuğumda yaşadığım deneyimlerle Türkiye’nin İlk ve Tek Oyuncak Kiralama Sitesi www.aloynaver.com ile sizlerin hizmetinizdeyiz.

    aloynaver.com olarak, ailelerin çocuklarının türlü oyuncaklarla gelen beceri gelişimlerini ve öğrenme fırsatlarını kaçırmamak istediklerinin farkındayız. Aynı zamanda çocuklar için herşeyi satın almanın gereksiz olduğunu da farketmekteyiz. Biz, ailelerin ve çocukların bu ikilimlerine cevap vermek amacıyla, teknolojik imkanları kullanarak ailelere kolaylık sağlamak istiyoruz.

    Misyonumuz-Vizyonumuz

    aloynaver.com olarak, ailelerin çok yüksek fiyatlara aldıkları, hatta bazen alamadıkları ve çocukların sadece birkaç kez oynayıp sıkıldıkları, kalitesi dünya çapında kabul görmüş markalı oyuncakları, çok uygun fiyatlara kiralamanızı ve çocukların oyuncaklardan mahrum kalmayarak, farklı oyuncaklarla her ay düzenli bir şekilde oynamalarını sağlamak ve buna dayalı olarak gelişimlerinin hızlanmasına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.

    Sitemizin tadını çıkartmanız dileğiyle.

    S. Funda AKÇAKAYA KILIÇ

    YanıtlaSil