10 Kasım 2009 Salı

6 aylık olmamıza 10 gün kala...

Şimdi bu altıncı ay nedense bizim evde heyecanla bekleniyor:) Ben 18'imi böyle beklemiştim. Pek bir şey değişmemişti, ne değişecekse? :) Sanırım katı gıdalar geleceği için heyecanlı ve meraklıyız..

Bu ara emme süremiz feci kısaldı.. Kafamızı her sese,herkese döndürüyoruz. Sürekli bir "meme aa ses duydum ,meme aaaa biri geldi, meme aaa biri beni mi çağırdı" durumundayız :)). Böyle olunca da 1 saat içinde tekrar acıkıyoruz.. Ama memelerde süt birikmediği için biraz hayal kırıklığı oluyor Can için.. Dolayısı ile de süt üretme durumları için çay, su, tahin desteğine başladım yine..

Yüzümüz her daim gülücükler içinde..Sabahları ve baba gelince yüzümüzde güller açıyor. Oyuuun oyuuunnn oyuuunnn moduna devam. Boyumuz uzadı, tutma bırakma halleri müthiş. Bir de çığlık denemeleri muhteşem..

Ne çabuk büyüyorlar.. Doğum yaptığım sabah dün gibi.. Her anının tadını çıkarmak lazım..

6 yorum:

  1. Can cok sirin annesi!
    Yazdiklarini okuyunca cok iyi anliyorum ki bugunler de benim icin gecici. Cok garip geliyor gerci ellerimde kucuk bir bebegin hayali :) Tadini cikarmak lazim, evet.

    YanıtlaSil
  2. Ben de deli gibi istemiştim bir an önce 6 aylık olsun diye...hatta bir postumda da yazmıştım galiba..Bence de ek gıdalara başlanacağı için heyecan yapıyor olabiliriz.9.5 aylık oldu şimdi ah bir yaşına girse diye bakıyorum.Bu bekleyişler hiç bitmiyor,bitmesinlerde ,inşallah..Bundan sonra çok dillenecek tatlılaşacak annesi...Sağlıkla inşallah.Svg

    YanıtlaSil
  3. Bu bizim geçmişimizi hatırlattı bana. Katı gıdaları verdikten sonra da bir daha gündüz memenin suratına bakmadı. Doğanın kararı deyip geçin bence, üzülmeyin emmiyor diye benim gibi.

    Sanki katı gıdalara da hemen başlamak mı lazım ne?

    YanıtlaSil
  4. Sevgili İLK, çok teşekkürler :)) Ben de senin bloğunu büyük bir heyecanla okuyorum. Sağlıklı geçen bir hamilelik kadar güzel bir macera olamaz bence.. Senin bebeğinin de fotoğraflarına bakarız sağlıkla inşalllah :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Seren, o kadar haklısın ki, biri bitse heyecanın diğeri başlayacak..Size de maşallah:) Tecrübe ve önerilerinizi her zaman bekleriz:))

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Damla, ne yalan söyleyeyim bizim bloğa uğramanıza pek memnun olduk:) Can'a hamileyken kitubi rehberim olmuştu :) Şimdi nurturia da var, çok mutluyum:) Kesinlikle haklısınız, doğanın ve çocuğun kendi seyrine saygı duymak lazım. Katı gıda konusuna da kesinlikle katılıyorum.. Bizimki yakında bakkaldan sucuk ekmek siparişi verecek kendine :))

    YanıtlaSil